Microdose Synergy

Neurogenesis

Met deze microdose synergy capsules haal je het maximale uit je microdose ervaring! Door de combinatie aan ingrediënten kun je extra ondersteuning verwachten tijdens het microdoseren, waardoor de effecten sterk worden verhoogd.

Extra informatie

Lion’s Mane wordt ook wel hersenvoedsel van de natuur genoemd; er zijn onderzoeken die beweren dat het de hersenen stimuleert om meer NGF (zenuwgroeifactoren) te produceren. Deze zijn verantwoordelijk voor de productie, groei en onderhoud van neuronen in de hersenen. NGF is specifiek verantwoordelijk voor de productie van myelineschede, een laag rond de hersencellen die de geleiding van de stimuli tussen cellen beschermt en verhoogt. Helaas kunnen deze omhulsels naarmate we ouder worden beschadigd raken en wordt de geleidingssnelheid veel langzamer, wat leidt tot verslechtering van de hersenfuncties (zoals bij de ziekte van Alzheimer en Parkinson). Met andere woorden: Lion’s Mane kan mogelijk bijdragen de hersenen vitaal en gezond te houden

Niacine is in deze synergie opgenomen vanwege het potentieel om psilocybine en Lion’s Mane effectiever in de hersenen te verspreiden, waardoor de hersenversterkende voordelen van beide stoffen worden vergroot. Niacine (nicotinezuur), ook bekend als vitamine B3 of vitamine PP, is een vitamine die in het lichaam wordt aangemaakt uit het aminozuur tryptofaan. Het wordt via de voeding verkregen uit een verscheidenheid aan onbewerkte en bewerkte voedingsmiddelen. Hoewel de namen vergelijkbaar zijn, heeft nicotinezuur niets te maken met nicotine in tabak. Om verwarring te voorkomen wordt nicotinezuur meestal niacine genoemd. Niacine speelt een cruciale rol in het energie- en eiwitmetabolisme. Zonder deze vitamine vindt er geen goed metabolisme van vet, koolhydraten en aminozuren plaats in het lichaam. Niacine heeft een antioxidatieve werking en neemt deel aan veel enzymatische processen. Het is essentieel voor de regeneratie van de huid, spieren, zenuwen en DNA.

Lion’s Mane, niacine en psilocybine tegelijk gecombineerd gebruik heeft een synergetisch effect. Het is gebleken dat de combinatie van deze stoffen angst en prikkelbaarheid kunnen verminderen, cognitieve functies en creativiteit te verbeteren, sociale contacten te vergroten en een groter gevoel van welzijn te bieden. Door dit grotere gevoel van welzijn kan ook ons ​​immuunsysteem sterker worden.

Rozemarijn kan  positieve effecten op de bloedsomloop, de doorbloeding en het metabolisme hebben. Het wordt ook gebruikt om de spijsvertering te ondersteunen.

Hoe gebruik je de Microdose Synergy supplementen?

DAG 1-4: Microdosering dagen

•0,5 tot 1,5 gram verse magic truffels, in de ochtend.

• 1 tot 2 capsules Microdose Synergy, in de ochtend.

DAG 5-7: Niet-microdoseren dagen

• Geen microdosis

• Optioneel: 1 tot 2 capsules Microdose Synergy, in de ochtend.

 CYCLUS: vier weken doorgaan.

Ingrediënten per capsule

300mg Organische Lion’s Mane, 50mg Niacine, 25mg Rozemarijn Extract & 25mg Ascorbinezuur.

Algemene informatie

Microdose Synergy is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Meer producten

Benieuwd naar de overige paddenstoelen supplementen van McMyco? Ieder product heeft een eigen, unieke gave.

Shiitake

Agaricus Blazei

Tremella Fuciformis

Brain Booster

Maitake

Chaga

Lion’s Mane

Reishi

McMicrodose